søndag 4. juni 2017

Høy tulipan og overdimensjonert plantekasse

 

Jeg er stadig fascinert av denne enslige tulipanen. Den holder seg lenge, og se så høy den har blitt. Tulipanen heter "Blushing Beauty" og er kjøpt på Garden Living. Se et annet bilde av tulipanen her.Hadde det gøy med å fotografere tulipanen fra flere vinkler. Ser du den? :)


Jonsokblomen pynter opp i en blå potte.


I et hjørne av tomta  sto det en busk da vi flyttet hit i 1998, og den står der ennå Trodde det var en kaprifol. Var ikke helt sikker da jeg tok en nærmere titt. Det likner ikke på kaprifol. Vet du hva det er? Fin er den i hvert fall. :)


I fjor høst flyttet jeg hasselurtplanter som sto i mørket under en rododrendronbusk. Hasselurt er vintergrønn og danner raskt tette tepper. 


Litt i overkant .. I stedet for å bruke pallekarmer til plantekasser, fikk jeg sønnen min, Odin, til å snekre en plantekasse og den ble virkelig DIGER. Det var jeg som sa hvor stor den skulle være ..
Tror den må justeres noe .. følg med. :)

Ha en god dag! :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Utrolig høy Tulipan!Jeg oppdaget på rundtur i hagen en veldig høy stilk med knopp på en orientvalmue, skulle tro den var på vei til fjells.Jeg tok ett bilde av den, så den blir vel med i neste innlegg :) Kan plantekasser bli for store? :) Ha en fin dag Lisa.

    SvarSlett
  2. Hei. Jeg trodde ikke tulipaner kunne bli så høye. Plantekasser blir aldri for store. Odin er flink til å snekre. Ønsker deg en fin kveld.
    Hilsen Hanne-Lise.

    SvarSlett