lørdag 17. mars 2018

Masse snø og mange spirer


Et herlig vær i dag! :) Ca 15 minusgrader i morges. Mesteparten av snøen på drivhustaket har heldigvis sklidd av. Ser ut som dette tåler en del. Jeg skal så en del flere frø. Har kjøpt astersen Tower Violet, løvemunnen Chantilly Bronze og Scabiosaen Fama Deep Blue fra Blomsterhagen på Abildsø. Anbefaler og ta en titt på bloggen deres. Er imponert over hva de damene får til.


For å få tatt bilde av drivhuset var det best å gå rundt huset. Tryggest å passe seg for disse digre istappene, men fascinerende er de. Det var mye mer snø enn jeg trodde, og det var skare oppå, og den skar virkelig inn i huden, gjennom strømpebuksa. :)


Plantebordet i kjelleren er stappfullt av potter nå, Har begynt å stable i høyden også. Heldigvis får jeg en plantebenk til snart. :D Gleder meg til å prikle om småplantene og sette dem på den nye benken.


Plantene har begynt å få litt størrelse. Her ser du blodbeger, prydtobakk og petunia (til høyre).


Et bord som skulle kastes er veldig praktisk å ha ved verandadøra, alle vinduskarmene er fulle av planter. Her står blodbeger, petunia og fuksia som alle har overvintret i kjelleren. Synes det ble veldig koselig også, særlig med den fin koppen. :)

Lag deg en god dag! :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Hei Elisabeth.
    Skal si du sår mye. Jeg har ikke så mye plass, men litt blir det. Ute blåser det voldsomt, og det snør. Må nok vente litt på våren enda. God helg til deg.
    Hanne-Lise.

    SvarSlett
  2. Så gøy med alle frø du sår, jeg har ikke tenkt i de baner ennå da her er så kaldt, tenk akkurat nå snør det igjen, vi venter og venter på vår! Ha en fin kveld!

    SvarSlett