søndag 4. mars 2018

Blodbeger i hopetall


Jeg fikk mange frø av blodbeger av snille Kari i hagelaget. Fikk frø både fra -16 og -17. De ferske frøene spirte klart best. Bare noen av de fra -16 spirte. Det er bare 10-11 grader i kjelleren nå. Det ideelle er vel rundt 15 grader. Men, den verste kulda gir seg vel snart håper jeg. På bildet er det flest blodbeger. Her er også noen petunia, prydtobakk og fetblad.


Dotten går berserk i frøsamlinga. Kanskje den luktet kattemynte eller noe lignende? :)


Nå har jeg snart kommet gjennom denne haugen. Så gjenstår en kassett med enda flere frøposer. Tenkte jeg skulle så en del i dag. Hvordan jeg skal få plass til alle plantene, tør jeg ikke tenke på.

Lag deg en fin dag! :)
post signature

4 kommentarer:

 1. Hei Elisabeth.
  Det spirer hos deg. Jeg er ikke kommet igang med såing enda. Her er det full vinter. Ikke noe som minner om vår. Nå har dagene blitt lengre, så vi får håpe det snur snart. God søndag.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Du har virkelig kommet i gang, jeg har ikke begynt ennå, bortsett fra noe som står ute, og noen reddiker, ja, som står inne. De må jeg kanskje sjekke. :) Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. Deilig tid vi har foran oss:)) Jeg kom igang i dag med såinga..bl.a. tomat,cosmos, timian..Full vinter her i Kr.Sand men innendørs er det lys og varme:))
  Ha en fin fin dag!
  Janne

  SvarSlett
 4. Du er så flink! Gleder meg til å følge med på hagen din her framover. :-)

  SvarSlett