søndag 7. mai 2017

En krukke med pinselilje ..

 

.. nei da, i krukka har jeg plantet noen honningknoppurt jeg spadde opp. De skal pynte opp til det blir varmt nok til å sette noe annet der. Tror det blir veldig fint. :) Måtte bare ta et bilde av denne første pinseliljen, som sto veldig strategisk til. :)


Hvorfor la potter være tomme og kjedelige når det vokser flekklungeurt rundt omkring mange steder på tomta? Gratis er det også. Veldig koselig å samle dem, og så fint å sitte å se på at humlene forsyner seg av nekter.


Og Dotten er med. Denne steinen har blitt så fin med mose på, og ekstra fin ble den nå. :)
  

Primulaen har begynt å blomstre. I dag har jeg endelig satt noen georgineknoller i potter, til forkultivering i drivhuset. Kjøpte noen sorter  hos Blomsterhagen på Abildsøsom heter Eveline, Peaches and Cream , Le Castel og Jowey Linda. 


Ha en god dag! :)
post signature

4 kommentarer:

 1. Koselig å følge med i hagen din, og du er så flink og kreativ. :-)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, det er mye fint i hagen som en tradisjonelt bruker i bed som også kan pynte opp i krukker. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. Hei. Katten deres er nydelig. Helt enig. En trenger ikke alltid kjøpe til krukkene. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Fint bilde av pinseliljen og krukken. Jeg har gravd opp pinseliljene mine å satt de i påskeliljebedet, så de kan ta over blomstringen nå når påskeliljene snart er avblomstret. Ha en fin ny uke!

  SvarSlett