onsdag 10. mai 2017

Det snør og det snør ..


Det er visst mulig! :) 11. mai, (av en eller annen grunn, står det feil dato i innlegget) og SÅ mye snø! Kan ikke huske at det har skjedd før. Det er spådd flere plussgrader, så den blir nok snart borte ..


Ser ikke mye til flekklungeurten her. Snøen på taket av drivhuset sklir av etter hvert, heldigvis.


Her har jeg plantet en bregne jeg fant under epletreet, noen akeleier, vårkjærminne, stormarikåpe og en fjellflokk. Alle skal tåle godt med skygge. Denne kurven har stått tom i noen år. Blir spennende å se hvordan dette blir. :)
  

Det var godt å få ryddet plassen ved inngangsdøra. Kaninen, eller det ligner kanskje mer på en hare, sydde jeg av en striesekk for noen år siden. Du kan se mer av den her.


Synes denne potta er fin her. Får kanskje plante en liten stemorsblomst i den. Og den må tror jeg blir blå. :) Bordet var blitt så stygt på midten (skulle ha tatt det inn på vinteren), så jeg la en liten marmorplate, som jeg hadde liggende, der. 


Stuelønn x 3, laget av stiklinger. Morsomt at de blomstrer samtidig! Morplanten sådde jeg fra frø. Den hadde ganske mørke rosa blomster. Disse blomstene er mer ferskenaprikos. Morplanten kan du se i dette innlegget her.

Ha en god dag! :)
post signature

4 kommentarer:

 1. Godt du tar snøen med ro. Håper den smelter snart. Her er det heldigvis ikke tegn til snø eller frost og det er godt får nå er det meste ute.
  Ha en fin dag uansett vær, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 2. Her i Fetsund er det også kommet snø, men ikke så mye som hos deg. Håper den fort forsvinner og at plantene ikke har tatt skade. Vi får glede oss til helga og varmere tider! Ha en god dag!

  SvarSlett
 3. Hei. Her i sør har vi ikke fått snø, men det er iskaldt. Fryser når en er ute. Fine stuelønner. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Ja, jeg ser det er mange som har både snø og frost.og det er merkelig så langt uti mai. Her på Bømlo i sunnhordland har vi ikke hatt noen av delene på veldig lenge, men det er unormalt kjølig her også etter årstiden. Ha en fin dag.

  SvarSlett