lørdag 30. juli 2016

Oppdatering Humleland


Det har blitt så fint og frodig i Humleland. 
Om du lurer, er det veteranbobilen vår som står i bakgrunnen. Den brukte vi forresten helt til Cardiff i fjor sommer. En tur på til sammen 420 mil. Og det uten problemer. :)


Hestemynten (Monarda Didyma) har endelig blomstret. :) Den har jeg ventet lenge på, den blomstret ikke første året. Her står den fint sammen med anisisop (Agastache Foeniculum). Så fine sammen!


Honningurt (Phacelia Tanacetifolia) har så nydelige blå blomster. Det er en sommerblomst, men den sår jeg gjerne hvert år. Den er SÅ lett å få til. Her ser du en hvit prydtobakk i forgrunnen.


Disse knallblå blomstene er en spesiell type forglemmeiei som blomstrer rikt nå. Humlene liker denne godt også. Tagetes en fra frø sådd i fjor.


Fine farger sammen.  Jeg toppet bare anisisop en gang, neste år skal jeg i hvert fall ta en gang til. Det er veldig mange insekter, mest humler, som har glede av skråningen. Så koselig! :D 
Jeg kan sitte på en stol og bare se på humlene og andre insekter som forsyner seg av nektar en lang stund.


Flott med tagetes til anisisopen.


Her sitter Dotten i "buskene" og lusker på den hvite nabokatten, som er på besøk igjen. Har inntrykk av at de er ganske god venner.


Det er ikke bare humlene som er glad i oregano. Her er en kålsommerfugl også. Hvis du vil se hvordan Humleland så ut da jeg begynte i mai i fjor, se under etiketten "Humleland" på høyre side.

Ha en fin dag! :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Så fint humlebed, oransje og blått er veldig fint sammen.
    Ha en fortsatt fin dag, hilsen ingeborg

    SvarSlett
  2. Saa utrolig fint det har blitt!! Kjempe koselig, og saa sott at du kaller det humleland :) Hestemyntene er virkelig vakre!Og joss er det slik en oregano plante ser ut?:) Veldig fint bilde skjonn sommerfugl :) Sa fint bilde av kattene sammen med humleland ogsa 😄 Sommerfugl klemmer fra Cathrin

    SvarSlett