torsdag 17. mars 2016

Super oppbevaringsboks til frø


 Jeg kjøpte denne praktiske boksen på IKEA. Den er superlett og er i en delikat grønnfarge. Billig er den også (kr 59)! :) Den fås også i grått og rosa. Den heter "SKUBB" og er egentlig til garderobeskap. Også fin å ha på fanget når jeg skal sortere.  
Godt å ha hele frøbeholdningen samlet på et sted

                        

                               Plass til mange poser her. Begynte å telle, men gav opp. :)Petuniafrø og solsikkefrø kjøpt i Cardiff i fjor. Det er tre forskjellige solsikketyper og petuniene er av hengetypen. Det blir spennende å se på resultatet. Følg med! :D

Ha en fin dag! :)
post signature

3 kommentarer:

  1. Hei! Praktisk boks til oppbevaring av frø! Alltid en fordel å ha orden i sakene :) Nå er vi igang igjen, og det er herlig at våren endelig har kommet. Mange steder i landet er det fremdeles snø dessverre, men her i vest er det skikkelig vår. Så jeg har begynt å jobbe i hagen allerede! God helg!

    SvarSlett
  2. Ja, mye praktisk til oppbevaring på Ikea. Tenk så fantastisk at disse tørre frøene en dag skal begynne å vokse og gi stor glede med sine vakre blomster. Fin tid vi går i møte nå. God påske! :-)

    SvarSlett
  3. Ja det var en kjekk oppbevaring! Og for en imponerende frøsamling! Blir spennende å se hva du får til utover våren og sommeren. Gleder meg!:)

    SvarSlett