lørdag 3. oktober 2015

Pelargonia


Pelargoniar plassert i buen for anledningen. Ikke så tette og frodige disse her, men fine, synes jeg. Har fått et tips om å overvintre plantene under vekstlys i en kjølig kjeller, for å slippe å vente lenge på blomstring. De blir også store og frodige med denne måten. Denne flotte pelargonian, Alexander J. Hagemo, kjøpte vi på varemessa i år. Du kan lese om den her. Her ser du mor med to barn. :) Hagemo planter ligger i Sander og kan anbefales. Det er et veldig trivelig og anderledes gartneri, med planter du ikke finner andre steder. De har et utrolig godt utvalg av pelorgonia og fuksia.Lange og puslete, Skal beskjære dem og lage nye planter.
 Tror denne heter dronning Ingrid.
Ganske skarp rosafarge. Ukjent navn.


Spraglete blader og skarp rosafarge. Ukjent navn.


Rosepelargonia.

Ha en god helg! :)
post signature

7 kommentarer:

 1. Så fint det er med Pelargonier i terrakottakrukker! Særlig i hyller eller stiger/ trapper, og i grupper. Jeg har veldig lyst på flere av de:) Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint Pelargonia-teater. De troner så fint der i ulike farger. Mine er kommet i kjelleren for i år, med unntak av et par Mårbacka som skal få stå og pynte opp litt til. God søndag!
  Jannicke

  SvarSlett
 3. Pelargoniene er hyggelige planter. Jeg har flere som er flere år gamle, og de svikter aldri:)

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder! :) Har hatt pelargonia i kasser i år, hengende litt under tak, de står og blomstrer enda. :) Så fint hos deg, ønsker deg en fin ny oktober-uke! :)

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder! :) Har hatt pelargonia i kasser i år, hengende litt under tak, de står og blomstrer enda. :) Så fint hos deg, ønsker deg en fin ny oktober-uke! :)

  SvarSlett
 6. That is just so sweet! Gorgeous <3 Cathrin

  SvarSlett
 7. That is just so sweet! Gorgeous <3 Cathrin

  SvarSlett