tirsdag 1. september 2015

Sommerfuglbusken ..


.. lever virkelig opp til navnet sitt. :) Det sitter stadig sommerfugler der, ofte flere samtidig. Og særlig når det er sol. Jeg har lenge ønsket jeg meg en lilla sommerfuglbusk. Men, fordi denne planten så bedre og kraftigere ut, falt valget på denne. Først blir blomstene lilla og deretter blir de oransje.


Admiralen er så flott til blomsterfargene. :)


Dette bildet ble tatt i dag, en grå regnværsdag.  Her ser du litt av sommerfuglbusken (Buddleja Davidii `flower power`), bak georginene. Helt bakerst står en gammel sypress.

Ha en fin dag! :)
post signature

5 kommentarer:

 1. Så flott med sommerfuglbusk. Jeg regner med det er en busk som tiltrekker seg sommerfugler, og hvis det stemmer må det være kjekt å ha en slik i hagen. I tillegg hadde den flotte blomster. :-) Takk for kommentar på bloggen min. Nå ligger det svar på spørsmålet du stilte der. Ha en fin uke! :-)

  SvarSlett
 2. Så flotte farger på sommerfuglbusken, lurer på om det kan være den samme som jeg har lagt ut bilde av på bloggen min, bare at den er hvit, og som jeg ikke vet hva heter. Husker du navnet på din?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, alle sammen! :) Har vært ute i regnet nå, med lommelykt, for å finne navnet på sommerfuglbusken, Ingeborg. Holdt på å skli også. ;) Og heldigvis satt navnelappen rundt stammen. :) Nå står det i innlegget.

   Slett
 3. Så fin den sommerfuglbusken var.Flotte farger!! Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
 4. Den var flott! Veldig synd de ikke er herdige nok hos oss

  SvarSlett