fredag 18. september 2015

Etter regn ..


.. kommer sol. :D

Nå ser det endelig ut som om regnværet har gitt seg for en stund. Jeg fikk en liten plante fylt matrem, for et par måneder siden. Nå har den vokst seg stor og fin. Jeg plantet den i en potte med blomsterjord, og den har ikke fått noe gjødsel siden. Nå må den settes i bakken snart, så den får tid til å etablere røttene godt før frosten kommer.


Reveamaranten - revehalen lever opp til navnet sitt. :)


Denne georginen, med regntunge hoder, har blitt imponerende stor. Til venstre ser du en type malva. Er det noen som vet navnet? Et nærbilde ser du her.


Solsikkene har strekt seg mye nå. På hjørnet står noen gule georginer.


Blomkarsen i "humlepotta" har endelig blomstret også. De røde georginene har vokst mye. I bakgrunnen ser du litt av en sommerfuglbusk.


Disse vintereplene er kjempegode i kake, så på søndag blir det kanskje varm eplekake med krem. :)

Ha en god helg! :)
post signature

6 kommentarer:

 1. Her var det mye fint! Kjempeflott solsikke! Hjemmedyrkede vinterepler er perfekt i eplekake! God helg! :)

  SvarSlett
 2. Flotte blomster og solsikkene er jo bare så stilige der de rager over det meste i blomsterhagen. Det høres ut som en god plan å lage eplekake i helgen. Kos deg! God helg! :-)

  SvarSlett
 3. Mange fine planter. Tror dine solsikker må være over dobbelt så høye som mine :)
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. lovely pictures!! :) I also wanted to eat apples now, after I saw the last picture :) Love apples <3 Smile :) Cathrin

  SvarSlett
 5. lovely pictures!! :) I also wanted to eat apples now, after I saw the last picture :) Love apples <3 Smile :) Cathrin

  SvarSlett