torsdag 21. juni 2018

Linselusa på sementtrappa


Ja .. da jeg skulle ta bilder av trappa, satte Dotten seg der. Og det var faktisk helt tilfeldig, men veldig hyggelig, synes jeg da. Det var en som kalte henne linselus, og det er jo kanskje ikke så rart ..


Her sitter linselusa på prosjekt steinmur. En gammel mur skal bli synlig igjen, og bli beplantet med lave passende planter. Blir gøy når jeg kan begynne plantingen.


Og her sitter linselusa igjen, denne gangen med ryggen til. :)
Er så fornøyd med hvordan dette bedet har blitt. Hostaen til venstre, doggbladlilje stortrives her. Småhjerte blomstrer flittig. Den flotte eviggrønne bunndekkeren hasselurt og rosa tusenfryd pynter også fint opp. Klematisen som slynger seg oppover buen, blomstrer snart, også den får rosa blomster.


Slik så dette bedet ut, helt nytt, i juli for 2 år siden. Gøy å se utviklingen! :) Doggbladliljen hadde stått på en dårlig plass bak huset. Og se hvor tynt det er med hasselurt her!

Lag deg en god dag! :)
post signature

2 kommentarer:

 1. Hei Elisabeth.
  Dotten er jo skjønn da. Når en planter et bed må en tenke litt fremover. Og som du sier. Gøy å følge utviklingen. Fin midtsommer til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Herlige Dotten. Fotogen til tusen er den også:) Du spurte om frø av Salvien min. Jeg har aldri prøvd å ta fra den, men gjør gjerne et eksperiment til høsten. Supert om du kan minne meg på det når det nærmer seg:)
  Jannicke på Enerhagen

  SvarSlett