søndag 24. juli 2016

Unik betongsirkel

Et dagbilde i ful sol  ..
.. og et kveldsbilde.
Nok et hageprosjekt er ferdig! :D 
Er veldig glad for å ha gravd frem denne sirkelen igjen, se tidligere bilder her.

Diameter på den indre sirkelen ca 115 cm. Diameter på hele er ca 205 cm.
Er bare SÅ fornøyd med denne flotte krukka!!  Fant inspirasjon til beplantning på nettet. Lærte om 
thriller, filler og spiller. Thriller: en oppreist bustete plante (den mest spennende) som vanligvis står i sentrum. Fillers: passende fyllplanter rundt. Spillers: klatreplanter som henger elegant over kanten.Den stilige rødbrune planten i midten heter Corderline (thriller). Rundt denne har jeg plantet 3 spanske margeritter og 3 hvite petunia (fillers). Broketbladet eføy er brukt som spillers.  Plantet 6 stykker for å få symmetri.

Det blir lett skygger i full sol.
Med streif av kveldssol.
Den vakre digre krukken har jeg kjøpt på Krukkegården på Ås. Den er frostsikker. Liker så godt fargen og fasongen på den. Og den passet perfekt til fargene i betongen og de rødbrune steinene! Vil anbefale en tur til Krukkegården. De har et utrolig godt utvalg av krukker og masse annet. Veldig god service var det der også.

--------------------------


Slik så det ut for noen dager siden.

Ha en fin dag! :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Så utrolig vakkert! Flott krukke også. Ha en fin sommerkveld!

    SvarSlett
  2. Saa skjont innlegg fantastisk fint det ble!!! Saa fint etter luket gresset sa den fine sirkelen kom frem mer, fatt nye steneri midten ogsaa ser det ut som, og Fantastisk fin krokke med utrolig vakre blomster, aldri sett en slik spesiel kompinasjon tidligere! :) Elsket blomstene!! 󾌸

    SvarSlett